Algemene voorwaarden

  • Intellectueel Eigendom: Alle inhoud op groenethuis.nl, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, video's en grafische elementen, is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om zonder onze uitdrukkelijke toestemming materiaal van deze website te kopiëren, verspreiden of gebruiken voor commerciële doeleinden.
  • Gebruik van de Website: Je mag deze website alleen gebruiken voor wettige doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van anderen of de werking van de website verstoort. Het is niet toegestaan om de website te gebruiken voor illegale, frauduleuze of schadelijke activiteiten.
  • Informatie en Advies: De informatie en adviezen die op deze website worden verstrekt, zijn bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en zijn geen vervanging voor professioneel advies. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van deze informatie.
  • Links naar Externe Websites: Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik ervan.
  • Wijzigingen: We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig de voorwaarden te controleren op eventuele wijzigingen. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met eventuele wijzigingen in de algemene voorwaarden.
  • Contact: Als je vragen of opmerkingen hebt over deze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via de contactgegevens die op deze website worden vermeld.

Je kunt ons ook volgen op social media! Volg ons hier: